Home / Nieuws archief / Factuurservice vernieuwd
16/12/2013

Factuurservice vernieuwd

Onze dienstverlening Factuurservice is onlangs vernieuwd en verbeterd. Door de service nu in eigen beheer uit te voeren zijn wij nog beter in staat de dienstverlening aan uw wensen aan te passen.

De factuurservice is al bij ons operationeel voor ruim 2000 aansluitingen. De extra dienstverlening biedt controle en validatie van al uw energiefacturen, zowel die van levering, netbeheer als meetdiensten. Dat wil zeggen dat uw facturen door ons worden ontvangen, gecontroleerd en gevalideerd. U ontvangt hier vervolgens een rapportage van. Deze rapportage toont welke facturen betaalbaar gesteld kunnen worden, welke facturen een afwijking bevatten en welke actie hierop ondernomen is. Het is mogelijk een bestand te ontvangen wat u in uw financiële administratie kan inlezen.

Tevens is het mogelijk om diverse rapportages naar uw wens te ontvangen, zoals bijvoorbeeld de energiekosten per aansluiting en/of complex. Dit kan uw eigen organisatie veel werk uit handen nemen en extra inzicht geven in de energiekosten. Daarmee kan uw organisatie intern kosten besparen en bovendien wordt het doorberekenen van energiekosten in de servicekosten aanmerkelijk eenvoudiger.

Wenst u meer informatie neem dan contact met ons op via 035-33 33 500 of info@aenergie.nl.