Aenergie collectieve inkoop energie woningcorporaties, zorginstellingen en vve's

Aenergie... een zorg minder

Energie voor zorginstellingen

Aenergie wekt vertrouwen. Transparante informatie en energie tegen de beste prijs. In de rommelige vechtmarkt van aanbieders is Aenergie voor ons al jarenlang de juiste samenwerkingspartner.

Dirk Metselaar, Humanitas Deventer

Collectieve inkoop energie voor zorginstellingen en ziekenhuizen

Vanaf 2002 koopt Aenergie energie in voor zorginstellingen, verpleeghuizen en ziekenhuizen. Door onze kennis en ervaring van de energie- en zorgmarkt bieden wij energie(diensten) aan die nauw aansluit(en) bij de wensen van uw organisatie.

Aan onze deelnemers in de zorg bieden wij aantrekkelijke lage collectieve leveringstarieven en hanteren geen nevenkosten als maandelijks vastrecht en administratiekosten. Zo voorkomt u budgetoverschrijdingen.

Ook bieden wij energie gerelateerde producten en diensten aan waarmee u geld en tijd bespaart. Voorbeelden hiervan zijn Heronderhandeling Meetcontracten en versnelde plaatsing slimme meters.

Energie zorginstellingen ziekenhuizen

Grootverbruik energie ziekenhuizen en zorginstellingen

Een groot aantal zorginstellingen en ziekenhuizen heeft grootverbruik aansluitingen. Voor een grootverbruik aansluiting gelden andere regels dan voor kleinverbruik aansluitingen, onder meer op het gebied van meetdiensten. Zorginstellingen zijn vrij in de keuze van meetbedrijven. Aenergie ondersteunt zorginstellingen en ziekenhuizen bij de keuze voor een meetbedrijf. Zo bespaart u al snel € 1.000 per aansluiting.

Slimme meters in één keer vervangen

In 2020 moet 80% van alle aansluitingen zijn voorzien van een slimme meter. Wij kunnen het hele traject, inclusief coördinatie, communicatie en zelfs financiering voor uw zorgorganisatie uit handen nemen. In maximaal 13 weken zijn alle meters in één keer vervangen. Een bijkomend voordeel is dat het projectteam véél ervaring heeft met het vervangen van meters van collectieve aansluitingen die voor netbeheerders vaak een uitzondering zijn.

Samenwerking Aenergie – ENGIE Energie Nederland

Geregeld voeren we voor onze deelnemers een Tender uit. Doel van de Tender is het afsluiten van een raamovereenkomst voor de collectieve energie-inkoop waarvan onze deelnemers gebruik kunnen maken. Op dit moment is de geselecteerde leverancier ENGIE.

Meer weten over onze diensten voor zorginstellingen en ziekenhuizen?

Neem contact met ons op via 035 – 33 33 500 en/of en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze accountmanagers.

Direct voordeel:

  • Reductie energiekosten met gemiddeld 20%
  • Transparante energierekening zonder nevenkosten
  • Eenvoudige administratie en facturatie
  • Online aansluitingen beheer
  • Altijd een vast aanspreekpunt, dus geen call centers
0 vs 4035
1 vs 4037
“Mooie projecten waardoor bewoners actief onderdeel uitmaken van de samenleving.”
Dirk Metselaar
Humanitas Deventer

Diensten