Aenergie collectieve inkoop energie woningcorporaties, zorginstellingen en vve's

Uw partner in energie

Over ons

Aenergie is in 2002 opgericht als inkoopcollectief voor en door woningcorporaties. Ons doel is van het begin af aan helder: elektriciteit en gas inkopen op de geliberaliseerde energiemarkt tegen voordelige tarieven en gunstige voorwaarden voor onze deelnemers.

Onze deelnemers zijn woningcorporaties, zorginstellingen en VvE’s. In de afgelopen 15 jaar zijn niet alleen het aantal deelnemers aanzienlijk gegroeid, maar ook het aantal diensten om onze deelnemers te ontzorgen.

Missie

Onze missie is om woningcorporaties, zorginstellingen en VvE’s te ontzorgen op het gebied van energie. Door collectief in te kopen worden kosten bespaard en door het aanbieden van energiediensten werken onze deelnemers efficiënter zodat ze zich volledig kunnen richten op hun kerntaak.

Visie

Maatschappelijke ontwikkelingen dringen het gebruik van fossiele brandstof terug. Dat zal de komende jaren soms gepaard gaan met zeer uitdagende doelstellingen voor grote en kleine verbruikers. Wij gaan onze deelnemers steeds vaker ondersteunen met besparingsprogramma’s en technologische ontwikkelingen die duurzaamheid stimuleren.

Betrouwbare partner in energie

Onze deelnemers zien ons als partner waarbij zij met al hun energie-gerelateerde vragen terecht kunnen. Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis en ervaring van de energiemarkt, zijn benaderbaar en altijd goed bereikbaar.

Samenwerking Aenergie – ENGIE Energie Nederland

Geregeld voeren we voor onze deelnemers een Tender uit. Doel van de Tender is het afsluiten van een raamovereenkomst voor de collectieve energie-inkoop waarvan onze deelnemers gebruik kunnen maken. Op dit moment is de geselecteerde leverancier ENGIE. ENGIE is één van de grootste nutsbedrijven ter wereld, het hoofdkantoor zit in Parijs en het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle.

 

Ons kleine betrokken team bestaat uit:
Job Schipper Aenergie

Job Schipper – Directeur

Job is eindverantwoordelijk en is dagelijks actief met inkoop en relatiebeheer.

“In de zomer ben ik een fervent wedstrijdzeiler en in de winter ben ik een fan van studiosport”

Foto Nicole

Nicole Voordenhout – Sales- & Accountmanager

Nicole heeft ruim 15 jaar ervaring binnen de energiebranche.

Als Sales- & Accountmanager is Nicole verantwoordelijk voor relatiebeheer en de verkoop van elektriciteit, gas en aanverwante diensten.

“In mijn vrije tijd ga ik graag op reis, maar ik ga ook  graag uit eten met vrienden en/of  familie”

Erik Pieterse

Erik Pieterse – Manager Operations

Erik is sinds 2012 werkzaam bij Aenergie en is verantwoordelijk voor alle operationele processen. Daarnaast ondersteunt hij deelnemers bij vragen of problemen en geeft hij instructies over Tussenlevering op locatie.

Feryat Aslantas

Feryat Aslantas – Medewerker Operations

Feryat is sinds 2018 medewerker op de afdeling Operations . Hij heeft 17 jaar ervaring in de energiemarkt en is het eerste aanspreekpunt voor onze deelnemers. Deelnemers kunnen bij Feryat terecht met vragen over tussenlevering (aan- en afmelden), zakelijke aansluitingen, facturatie en meetdata.

Aenergie collectieve inkoop energie woningcorporaties, zorginstellingen en vve's

Julia Brinkman – Manager Financiën

Julia werkt sinds 2007 voor Aenergie en is verantwoordelijk voor de financiële administratie en de daarbij behorende managementinformatie. Haar opgebouwde kennis in de accountancy komt hierbij goed van pas.

“Ik wandel graag, wil ooit de Nijmeegse Vierdaagse lopen.”

Aenergie staat voor:

  • Lage energietarieven
  • Gunstige voorwaarden
  • Groene energie
  • Direct en persoonlijk contact
  • Advies op maat
  • Eén helder aanspreekpunt
  • Langdurige klantrelaties

Door collectieve inkoop bespaart uw organisatie ca. 20% op de energiekosten” 

“Standaard groene energie”

“We kopen energie in voor bijna 50% van alle woningcorporaties”