zonnepanelen

Maakt energie-zaken inzichtelijk

Aenergie voor VvE’s

Het belangrijkste voordeel voor onze VVE’s is de geldbesparing door collectieve inkoop. De VVE’s zijn een stuk goedkoper uit dan voorheen

Jolanda Veltman, accountmanager bij VVE-BeheerPlus in Wijchen

De afgelopen jaren is het aantal Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) dat deelneemt aan ons inkoopcollectief fors gestegen. Ook zij maken nu gebruik van onze aantrekkelijke collectieve leveringstarieven zonder maandelijks vastrecht en zonder administratiekosten.

Naast lage tarieven bieden wij zelfstandige VvE-beheerders en VvE-beheerders die gerelateerd zijn aan woningcorporaties verschillende facturatiemogelijkheden. Hierdoor bespaart de beheerder veel tijd, wat voordeel oplevert voor zowel de VvE als de VvE-beheerder.

Ook bieden wij energie gerelateerde producten en diensten waarmee u geld en tijd bespaart. Voorbeelden hiervan zijn versnelde plaatsing slimme meters en Factuurservice.

Samenwerking Aenergie – ENGIE Energie Nederland

Geregeld voeren we voor onze deelnemers een Tender uit. Doel van de Tender is het afsluiten van een raamovereenkomst voor de collectieve energie-inkoop waarvan onze deelnemers gebruik kunnen maken. Op dit moment is de geselecteerde leverancier ENGIE.

Direct voordeel:

  • Reductie energiekosten met ca. 20%
  • Transparante energierekening zonder nevenkosten
  • Eenvoudige administratie en facturatie
  • Online aansluitingenbeheer
  • Altijd een vast aanspreekpunt, dus geen callcenters

Diensten