zonnepanelen

Maakt energie-zaken inzichtelijk

Energie voor VvE’s

Het belangrijkste voordeel voor onze VVE’s is de geldbesparing door collectieve inkoop. De VVE’s zijn een stuk goedkoper uit dan voorheen

Jolanda Veltman, accountmanager bij VVE-BeheerPlus in Wijchen

Collectieve energie inkoop voor VvE’s

De afgelopen jaren is het aantal Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) dat deelneemt aan ons inkoopcollectief fors gestegen. Ook zij maken nu gebruik van onze aantrekkelijke collectieve leveringstarieven zonder maandelijks vastrecht en zonder administratiekosten.

Naast lage tarieven bieden wij zelfstandige VvE-beheerders en VvE-beheerders die gerelateerd zijn aan woningcorporaties verschillende facturatiemogelijkheden. Hierdoor bespaart de beheerder veel tijd, wat voordeel oplevert voor zowel de VvE als de VvE-beheerder.

Ook bieden wij energie gerelateerde producten en diensten waarmee u geld en tijd bespaart. Voorbeelden hiervan zijn versnelde plaatsing slimme meters en Factuurservice.

Energie vve - vereniging van eigenaren

Slimme meters in één keer vervangen

In 2020 moet 80% van alle aansluitingen zijn voorzien van een slimme meter. Wij kunnen het hele traject, inclusief coördinatie, communicatie en zelfs financiering voor uw VvE uit handen nemen. In maximaal 13 weken zijn alle meters in één keer vervangen. Een bijkomend voordeel is dat het projectteam véél ervaring heeft met het vervangen van meters van collectieve aansluitingen die voor netbeheerders vaak een uitzondering zijn.

Facturatie energiekosten VvE’s

Door continue veranderingen in wet- en regelgeving is de facturatie van energiekosten steeds complexer is geworden. De kans op fouten in de factuur is hierdoor groter geworden. Onze ervaring is dat bijna 20% van de energiefacturen fouten bevat. Het gevolg is vaak dat bewoners hierdoor te veel betalen. Dit kan in de praktijk leiden tot veel vragen en/of klachten. Factuurservice biedt de oplossing!

Met Factuurservice besteedt u de controle van uw energiefacturen uit. Bovendien ontvangt u rapportages van de bevindingen en alle relevante energiekosten worden omgezet in het gewenste format.

Samenwerking Aenergie – ENGIE Energie Nederland

Geregeld voeren we voor onze deelnemers een Tender uit. Doel van de Tender is het afsluiten van een raamovereenkomst voor de collectieve energie-inkoop waarvan onze deelnemers gebruik kunnen maken. Op dit moment is de geselecteerde leverancier ENGIE.

Meer weten over onze diensten voor VvE’s?

Neem contact met ons op via 035 – 33 33 500 en/of en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze accountmanagers.

Direct voordeel:

  • Reductie energiekosten met ca. 20%
  • Transparante energierekening zonder nevenkosten
  • Eenvoudige administratie en facturatie
  • Online aansluitingenbeheer
  • Altijd een vast aanspreekpunt, dus geen callcenters

Diensten

Meer weten over onze diensten voor VvE’s?

Neem contact met ons op via 035 – 33 33 500 en/of en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze accountmanagers.