Home / Nieuws archief / Kort Nieuws
16/12/2012

Kort Nieuws

Verslag Raad van Advies: De Raad van Advies van Aenergie heeft in september jl. een bijeenkomst gehad. Onderwerpen waren de uitslag van de aanbesteding en een presentatie door Ecofys over de ontwikkelingen in de energiesector in de toekomst en mogelijke consequenties voor woningcorporaties.

Nieuwe tarieven 2013: Vorige week hebben alle deelnemers aan het inkoopcollectief een mail ontvangen met daarin de nieuwe leveringstarieven en voorwaarden voor 2013. Heeft u de mail niet ontvangen, dan kunt u de informatie hier nogmaals opvragen.

Nieuwe leveringsovereenkomsten: GDF SUEZ verstuurt deze maand de nieuwe individuele leveringsovereenkomsten. Indien u als deelnemer een meerjarige overeenkomst heeft met GDF Suez ontvangt u een nieuwe tarievenbijlage. Indien u groene stroom en/of CO2 neutraal gas afneemt ontvangt u ook de certificaten daarvan deze maand.

Wijzigingen facturatie GDF SUEZ: Als gevolg van de landelijke invoering van het nieuwe marktmodel in 2013 past GDF SUEZ met ingang van 2013 haar facturatiemethodiek aan. Alle deelnemers zijn hierover door GDF SUEZ per brief geïnformeerd. Mocht u vragen hebben kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Kerstgroet. Graag wenst het team van Aenergie u hierbij een fijne Kerst en een prettig, warm en sprankelend 2013 toe!