Home / Nieuws archief / Nu ook Aenergiediensten
16/12/2013

Nu ook Aenergiediensten

Nu ook Aenergiediensten

Naast een aantrekkelijk leveringsaanbod biedt Aenergie in samenwerking met een gerenommeerd energie-adviseur Aenergiediensten aan met als doel energie(kosten)besparing.

Aenergiediensten zijn mogelijk op het gebied van:

  • Administratie; Door de continue wijzigende wet- en regelgeving is de energiefacturatie steeds complexer geworden en is de kans op fouten op de energiefactuur steeds groter geworden waardoor u mogelijk onnodig te veel betaald. Veel onnodige kosten kunnen eenvoudig worden voorkomen door de nota’s te screenen.
  • Besparing; Met een energiebesparingsonderzoek worden de besparingsmogelijkheden binnen uw organisatie of gebouw verkent. Naast deze verkenning worden in dit onderzoek ook de financiële haalbaarheid van die mogelijkheden en terugverdientijden bepaald. Op basis van de resultaten kunt actie ondernemen voor energie(kosten)besparing.
  • Aansluiting; In de praktijk blijkt dat veel energie-aansluitingen zijn over gedimensioneerd. Hierdoor betaald uw organisatie iedere maand te veel aan aansluit- en transporttarieven (capaciteitstarief) aan uw lokale netbeheerder. Door onderzoek en toetsing van de energie-aansluiting en achterliggende binnen-installatie kan de aansluiting vaak worden “verkleind”. Een eenvoudige ingreep waardoor u direct kosten kunt besparen.
  • Techniek; Nieuwe technieken maken het mogelijk om zelf (duurzame) energie op te wekken of de gewenste energiebesparing te realiseren. Desgewenst stellen wij haalbaarheidsstudies op voor inzet van o.a. zonne-energie (pv), warmtepompen in combinatie met warmte-koude-opslag maar ook voor werktuigbouwkundige installaties als inzet van warmte-kracht-koppelingsinstallaties en (cascade) cv-systemen.

Indien u behoefte heeft aan één of meerdere van bovenstaande diensten neem dan contact met ons op. Wij nemen graag samen met u uw wensen door zodat wij geheel op maat een offerte aan kunnen bieden en u van dienst kunnen zijn