Home / Nieuws archief / Online loketten Aenergie
28/10/2016

Online loketten Aenergie

We krijgen geregeld vragen van onze deelnemers welke portals we te bieden hebben en waar ze voor dienen. Graag zetten we ze nog even voor u op een rijtje:

Mijn aenergie

Steeds meer deelnemers maken gebruik van dit portaal, waar u meterstanden en/of verbruiken van uw eigen aansluitingen kunt raadplegen. Al uw aansluitingen met gegevens zijn hier zichtbaar en mits voorzien van een slimme meter of telemetrie ziet u de verbruiken per maand, ook van eventuele teruglevering. Dit portal kan interessant voor u zijn bijvoorbeeld voor woningcorporaties die warmteafrekeningen moeten gaan maken; u kunt uw gas verbruiken inzien en downloaden. Mochten er disputen met huurders zijn dan kan het verbruik herleid worden. Mochten uw kleinverbruik aansluitingen nog niet voorzien zijn van een slimme meter dan kunnen we ook dit voor u verzorgen.

Extranet

Via ons Extranet kunt u eenvoudig uw zakelijkeaansluitingen aanmelden voor levering. Bijvoorbeeld bij ingebruikname van nieuwe gebouwen meldt u uw aansluitingen hier aan, daarna wordt de levering in gang gezet. Uiteraard kunt in geval van sloop of verkoop ook uw aansluitingen afmelden. 

Tussenlevering

Speciaal voor woningcorporaties hebben we deze leegstandsservice voor het aan- en afmelden van tijdelijk leegstaande woningen. Zie ook onze vorige nieuwsbrief voor meer informatie over Tussenlevering

Geregeld krijgen we de vraag dat gebruikers hun wachtwoord zijn vergeten. Alle bovenstaande sites hebben een knop waarmee per direct een nieuw wachtwoord op te vragen is. U ontvangt het wachtwoord op uw eigen emailadres.