Home / Nieuws 2017 / Voorkom afsluiting met Tussenlevering
23/08/2017

Voorkom afsluiting met Tussenlevering

woningcorporaties

Met name woningcorporaties hebben tijdelijk leegstaande woningen door mutaties, nieuwbouw en renovatie. Om te voorkomen dat de energie-aansluitingen van deze woningen worden afgesloten door het ontbreken van een leveringsovereenkomst, kunnen deze aansluitingen worden aangemeld voor Tussenlevering. Hiermee worden hoge af- en aanmeldkosten voorkomen.

Door de aansluitingen aan te melden voor Tussenlevering wordt de woningcorporatie tijdelijk afnemer op de aansluiting. Het aan- en afmelden van aansluitingen gaat eenvoudig via een online portal. Dit portal heeft onder andere een automatische koppeling met het postcode- en EAN-code boek.

  • U betaalt géén kosten voor het aan- en afmelden
  • Voor het verbruik, betaalt u het voordelige lage collectieve tarief van Aenergie (dus zonder maandelijks vastrecht!).

Demo portal Tussenlevering

De medewerkers die gebruik gaan maken van het portal Tussenlevering ontvangen een korte instructie op uw locatie over de werking en het gebruik. Om alvast een beeld te geven van de mogelijkheden die het portal biedt, kunt u gebruik maken van de demo via demo.tussenlevering.nl

U kunt Inloggen met:

  • Bedrijfsnummer: 1234
  • Mailadres: test@aenergie.nl
  • Wachtwoord: 1234

Tussenlevering is alleen beschikbaar voor deelnemers die al hun zakelijke aansluitingen bij Aenergie ondergebracht hebben.

Lees hier meer informatie over deze dienstverlening 

Wilt u ook gebruik maken van de portal voor Tussenlevering of  maakt u al gebruik van de portal en wilt u een instructiebijeenkomst inplannen? Neem dan contact met ons op via 035 33 33 500 of mail naar info@aenergie.nl