Home / Nieuws 2017 / Jaarlijkse Aenergie Seminar op 28 september 2017
15/03/2017

Jaarlijkse Aenergie Seminar op 28 september 2017

Verzoek aan bezoekers Aenergie Seminar: stuur suggesties door

Aenergie daagt bezoekers aan jaarlijkse Energie Seminar op 28 september uit: stuur prikkelende thema’s in en win mooie duurzame prijzen!

 Elk najaar organiseert Aenergie voor haar deelnemers  in het najaar het Aenergie seminar. Altijd op een locatie die zorgt voor inspiratie, bijdraagt aan nieuwe ideeën en onderdak biedt aan verrassende sprekers.

Suggesties? Stuur ze in!

De locatie voor het evenement op 28 september maken we later bekend. Datzelfde geldt voor de thema’s die we gaan bespreken. In het kader van co-creatie willen we dit jaar de thema’s samen met de bezoekers aan het seminar bepalen. Zo weten we zeker dat alle onderwerpen die besproken worden voor hen relevant zijn.

We roepen daarom iedereen op suggesties in te sturen naar info@aenergie.nl onder vermelding van Aenergie Seminar. Verras ons met originele thema’s! De onderwerpen moeten vanzelfsprekend wel gerelateerd zijn aan energie.

Mooie prijzen te winnen

O ja, we hebben de definitie van co-creatie er nog even op nageslagen. Kenmerken van co-creatie zijn onder andere focus op resultaat, common ground en enthousiasme. Om dat laatste te stimuleren hebben we voor degenen die de winnende thema’s weten te bedenken fraaie duurzame prijzen in petto!

Reserveer donderdag 28 september vast in uw agenda!