Home / Nieuws 2023 / Kijkt en denkt u mee met onze aanbestedingsprocedure voor 2025 en verder?
27/03/2023

Kijkt en denkt u mee met onze aanbestedingsprocedure voor 2025 en verder?

Groene-energie-zorginstellingen-ziekenhuis

Externe specialisten
Aenergie gaat bij de aanbesteding niet over één nacht ijs. Net als de vorige drie keer schuift Jeroen Setz van Wattanders aan als adviseur. Om alles op aanbestedingsgebied zo optimaal mogelijk in te regelen, hebben wij Femke Rasenberg van AT Osborne ingehuurd. Haar hulp is goed nieuws voor deelnemers die voor elektriciteit en gas aanbestedingsplichtig zijn of worden. Zij kunnen straks eenvoudig verwijzen naar de procedure die Aenergie heeft doorlopen.

Meedenken en meekijken
Een aantal deelnemers nemen we mee in het aanbestedingstraject. Zij kijken en denken mee. Wij houden hen op de hoogte van alle ontwikkelingen en vragen hen regelmatig om advies. Een aantal deelnemers, zowel groot als kleiner, heeft zich al aangemeld om te participeren.

Er is nog ruimte voor een beperkt aantal zorginstellingen en woningcorporaties die ook tijd en interesse voor dit gecompliceerde traject hebben. Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar support@aenergie.nl. Om het traject efficiënt te laten verlopen, kunnen we waarschijnlijk niet alle aanmeldingen accepteren. Uiteraard informeren we iedereen uitgebreid over het resultaat van alle gesprekken.