Home / Nieuws archief / Korte Nieuwsberichten
16/12/2012

Korte Nieuwsberichten

Als gevolg van de verhuizing van Aedes naar Den Haag verhuist ook Aenergie. Wij blijven echter binnen Hilversum. Met ingang van 15 april is ons nieuwe kantoor gevestigd op:

Marathon 9F te Hilversum. Met ingang van 9 april heeft Aenergie ook een nieuw telefoonnummer: 035 33 33 500.

De nieuwe dienstverlening Tussenlevering is succesvol geïntroduceerd en naar tevredenheid getest. Dit betekent dat vanaf nu ook andere deelnemers van Aenergie zich voor deze dienst kunnen aanmelden. Aanmelden kan via: info@aenergie.nl

Aenergie heeft versterking gekregen; vanaf 1 mei treedt Erik Pieterse in dienst als sales- en accountmanager. Ronald van der Horst blijft het aanspreekpunt voor de grotere corporaties en instellingen, Erik zal zich in eerste instantie meer toeleggen op de kleinere en middelgrote deelnemers.

Onze huidige energieleverancier, Electrabel, is van naam gewijzigd. De onderneming heeft de naam van de groep aangenomen, de nieuwe naam is GDF SUEZ Energie Nederland.

Op 26 april a.s. organiseert Aenergie het voorjaarsseminar voor haar leden. U heeft hier reeds een uitnodiging voor ontvangen. Mocht u deze niet hebben, dan kunt u zich voor dit seminar opgeven via onze website, www.aenergie.nl/seminar   Hier treft u tevens meer informatie over het seminar.