Home / Nieuws archief / “Wij steken energie in Duurzame relaties”
17/12/2014

“Wij steken energie in Duurzame relaties”

De relatie met onze klanten is voor ons van groot belang. Energie is van zichzelf al een behoorlijk kleurloos product. Daarom proberen wij met ons team de dienstverlening steeds zo optimaal mogelijk voor u in te richten.

Door middel van klanttevredenheidsonderzoeken hebben wij onderzocht wat onze deelnemers belangrijk vinden bij onze dienstverlening. Hieruit is naar voren gekomen dat het persoonlijke contact met stip bovenaan staat. Onze deelnemers bellen of mailen vaak met dezelfde contactpersoon binnen onze organisatie en hebben in de loop der jaren een persoonlijke band opgebouwd. Dit wordt wederzijds erg gewaardeerd en maakt het werken met het kleurloze product energie een stuk aantrekkelijker.

“Wij steken energie in Duurzame relaties”

De uitkomst van het onderzoek is voor ons de aanleiding geweest om onszelf duidelijker naar buiten toe te presenteren. Daarom maakt de oude profilering “Aenergie Energiediensten” plaats voor “Wij steken energie in Duurzame relaties”. 
In onze nieuwe slogan verwijzen we naar Duurzaam omdat we grote waarde hechten aan duurzaamheid en duurzame energie.

De nieuwe slogan gaan we gebruiken in al onze communicatiemiddelen. Ook het beeldmateriaal zal de komende maanden worden vernieuwd in lijn met deze slogan. Hier gaat u dus nog meer van zien….