Home / Nieuws archief / Prioriteitsplaatsing Slimme Meters
17/12/2014

Prioriteitsplaatsing Slimme Meters

Het afgelopen jaar hebben wij veel deelnemers ondersteund in de mogelijkheid om vervroegd slimme meters te laten plaatsen.

De komende jaren vervangt uw netbeheerder vrijwel alle oude gas- en elektriciteitsmeters door slimme meters. Deze nieuwe meters bieden u twee grote voordelen. Ten eerste hoeft u niet meer jaarlijks handmatig alle meterstanden op te nemen en ten tweede ontvangt u een nauwkeurige jaarafrekening. Daarnaast biedt de slimme meter in combinatie met ons nieuwe portal “Mijn Aenergie” u meer inzicht in uw energieverbruik.

U kunt er voor kiezen deze slimme meter met prioriteit te laten plaatsen. Naast de voordelen van de meter zelf, bent u beter in staat het omwisselen in uw planning op te nemen. U dient immers rekening te houden met een tijdelijke onderbreking van de stroomlevering.
Aan deze zogenaamde prioriteitsplaatsing zijn (wettelijke) kosten verbonden. Wij kunnen u assisteren bij het aanvragen en uitvoeren van deze prioriteitsplaatsing. Als u hierover meer wilt weten kunt u contact met ons opnemen.