Home / Nieuws 2017 / Aenergie lanceert nieuwe website
17/01/2017

Aenergie lanceert nieuwe website

Website Aenergie

Aenergie gaat in 2017 met een volledig vernieuwde website van start. Een mooi moment om ook de nieuwsbrief op de schop te nemen. Ook die ziet er nu uit alsof ie in 2017 is gemaakt (wat ook zo is).

Uit de startblokken met nieuwe website en nieuwsbrief

We gaan 2017 met frisse energie uit de startblokken. Met trots presenteert Aenergie een compleet vernieuwde site. Die is toegankelijker, overzichtelijker én u vindt er de verhalen die we graag met u willen delen.

Toegegeven: onze oude site was al een tijdje aan vernieuwing toe. Dan kun je besluiten tot een grondige renovatie. Maar soms is het beter te slopen wat je hebt en een compleet nieuw huis neer te zetten. Dat hebben we gedaan.

Eigentijdse en betrokken inkoopcollectief

Een site is visitekaartje. Dat kaartje moet er goed uitzien. Voor veel mensen is het de eerste kennismaking met Aenergie. Aenergie is een eigentijdse en betrokken inkoopcollectief voor organisaties met een maatschappelijke doelstelling.

Die betrokkenheid willen we ook graag uitstralen. Onze nieuwe site is toegankelijk. Voor onze doelgroepen, die onder de headings ‘woningscorporaties’, ‘zorginstellingen’ en VVE’s snel kunnen zien wat we te bieden hebben.

Login voor bestaande deelnemers

Bestaande deelnemers kunnen via de login snel terecht op MijnAenergie.nl, Aextranet of op Tussenlevering.nl. Zoals ze gewend waren, maar dan net iets overzichtelijker.

Ook belangrijk (en steeds belangrijker): de site is geschikt voor mobiele telefoons en voor tablets.

Met de nieuwe site lanceren we ook deze nieuwe versie van onze nieuwsbrief. Zo houden we u op de hoogte van wat er bij ons speelt, wie er bij ons werkt, waar we over nadenken en stellen we elke nieuwsbrief een van onze deelnemers aan ons voor.