Home / Nieuws 2017 / Aenergie presenteert… Tamara en Saskia
17/01/2017

Aenergie presenteert… Tamara en Saskia

Wij stellen graag aan u voor: Tamara Bollebakker en Saskia de Wit, sinds een aantal maanden bij Aenergie werkzaam als medewerker Operations en Sales & Accountmanager. “Onze deelnemers willen een partner. Een bedrijf dat begrijpt hoe het in hun wereld werkt.”

De nieuwe power ladies van Aenergie.

Misschien bent u ze al tegengekomen. Of heeft u een van hen aan de lijn gehad. Als dat niet zo is, zal dat in 2017 zeker gebeuren. Aenergie presenteert: Tamara Bollebakker en Saskia de Wit, de nieuwe power ladies van Aenergie.

“Of ik goed ben in het oplossen van problemen?” Tamara, medewerker Operations, schiet in de lach. “Dat zouden ze thuis moeten horen… Maar ik denk het wel ja. Tegelijk wil ik niet alleen problemen oplossen. Ik probeer ook altijd te voorkomen dat dezelfde problemen nog een keer ontstaan. Ik ben dus ook een beetje aan het opvoeden.”

Duidelijkheid

Tamara houdt van duidelijkheid. “Daarom ga ik ook wel eens mee met Sales. Ik hoor graag zelf vooraf wat klanten willen. Of dat kan. Anders doen we beloften die we niet kunnen nakomen. Daar zit niemand op te wachten.”

“Onze deelnemers zijn niet alleen op zoek naar een inkoopcollectief”, voegt Sales & Accountmanager Saskia toe. “Ze willen een partner. De energiebranche kan soms behoorlijk complex zijn. Een te hoge prijs vastleggen kan vergaande consequenties hebben. Fouten bij een tussenlevering zijn vervelend en kosten geld. Daarom willen klanten het liefst een leverancier die begrijpt hoe het in hun wereld werkt.”

Een schat aan ervaring

Tamara en Saskia hebben zich de do’s en don’ts in de wereld van woningcorporaties en zorginstellingen in rap tempo eigengemaakt. Dat kan ook niet anders – beiden brengen een schat aan ervaring mee.

Tamara kwam van Budget Energie, Saskia van Nuon. Saskia werkte 13 jaar voor het energieconcern. “Ik heb commerciële economie gestudeerd en was vooral geïnteresseerd in marketing en consumentengedrag. Maar ik kreeg mijn diploma vlak na 9/11, dus veel keuze had ik niet. Het werd een b2b-baan.”

De boeiende wereld van energie

Saskia stapte in de boeiende wereld van energie, een wereld die volop in beweging was. “Ik kwam terecht in een team met accounts die vele aansluitingen hadden. Telecombedrijven, supermarktketens, detailhandel. Heel erg leerzaam.”

Aenergie is een stuk kleiner, maar als Sales & Accountmanager heeft zij nu wel een veel bredere verantwoordelijkheid. “Ik wilde graag meer naar buiten. Met klanten in gesprek. Ik wil zelf horen wat er speelt, waar we kunnen helpen. Dat kan in deze baan.”

“Ze weten wie ik ben”

Tamara stapte afgelopen zomer over van Budget Energie. Ze begon haar loopbaan bij ABN Amro, runde een filiaal van een Franse kindermodeketen in Hilversum en kwam toen in de energiesector terecht. “Of ik wel eens lastige vragen krijg hier? Eens denken… Het gebeurt soms dat er vragen zijn over de facturatie die ik niet een-twee-drie kan beantwoorden omdat ik die bij Engie moet navragen. Daar weten ze inmiddels wie ik ben. Meestal heb ik binnen een dag antwoord.”