Home / Nieuws 2021 / Aenergie versterkt team met nieuwe accountmanager: “Stef Kamphuis, aangenaam!”
13/09/2021

Aenergie versterkt team met nieuwe accountmanager: “Stef Kamphuis, aangenaam!”

Stef Kamphuis - Aenergie

Sinds juli 2021 is het Aenergie-team uitgebreid met een nieuwe accountmanager: Stef Kamphuis. Welke ervaring brengt hij mee? Wat kan hij voor Aenergie-deelnemers betekenen? Waarom koos hij voor Aenergie? En waarin schuilt zijn kracht? We stellen hem graag aan u voor.

Vorig jaar rondde Stef zijn HBO-studie International Business & Languages nog af en ging hij aan de slag bij een zakelijke energieleverancier in het oosten van het land: “Als accountmanager heb ik daar de energiemarkt vanuit de leverancierskant leren kennen. Ik vind het mooi dat ik die ervaring nu kan koppelen aan mijn werk bij Aenergie waar ik me vooral bezighoud met de inkoopkant.”

Kennis van de markt
Stef ziet het als zijn hoofdtaak om een goed aanspreekpunt te zijn voor de Aenergie-deelnemers die aan hem zijn toevertrouwd: “Ik vind het belangrijk om makkelijk bereikbaar te zijn en mensen een duidelijk antwoord op hun vragen te geven. Vanuit mijn kennis van wat er in de markt speelt, en van verschillende oplossingen geef ik iedereen graag een goed advies.”

“In de korte tijd dat ik nu bij Aenergie werk, heb ik bijvoorbeeld al veel vragen gekregen over onze dienst ‘tussenlevering’. Veel corporaties hebben interesse in deze oplossing, omdat ze er afsluiting bij leegstand van woningen mee voorkomen.” Ook op het gebied van duurzaamheid staat Stef klanten graag bij: “Als het op zonnepalen en laadpalen aankomt, wijs ik deelnemers graag op de verschillende mogelijkheden die we hierin te bieden hebben.”

Op zijn plek bij Aenergie
De keuze voor de Aenergie-organisatie was voor Stef een bewuste: “Het is een club die de processen goed op orde heeft. Dat merk ik in mijn dagelijks werk en dat is fijn en makkelijk werken. Als accountmanager heb ik als belangrijkste zorg dat klanten tevreden zijn. Ik heb de eerste maanden wel ervaren dat dat hier over het algemeen wel goed zit.”

Stefs nuchtere aard, deels gevoed door zijn Twentse roots, past goed bij de manier van zakendoen van Aenergie: “Ik ben niet van de snelle winst en mooie praatjes. Ik ga voor een eerlijk en goed onderbouwd advies, waarbij ik de beste oplossingen voor onze deelnemers op een rij zet. Soms is dat voor ons commercieel niet altijd de meest aantrekkelijke oplossing, maar het gaat mij vooral om de langetermijnrelatie.”

Kennismaking
Over die relatie gesproken: de komende maanden bezoekt Stef de deelnemers die aan zijn zorg zijn toevertrouwd. “Behalve voor een kennismaking kom ik graag langs om te horen hoe we onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren. Want wat goed is, kan altijd nog beter.” Wie nu al een vraag of verbeterpunt heeft, kan Stef bereiken via s.kamphuis@aenergie.nl of 06 – 19 40 02 09.

Behalve voor zijn eigen klanten is Stef Kamphuis de komende maanden ook de accountmanager voor de deelnemers van Nicole Voordenhout die voor 4 maanden met zwangerschapsverlof gaat.