Home / Nieuws 2018 / Tussenlevering zonder voorschotnota’s
08/03/2018

Tussenlevering zonder voorschotnota’s

Tijdelijk leegstaande woningen kunt u aanmelden voor Tussenlevering. Door het aanmelden van de woning wordt de woningcorporatie tijdelijk afnemer op de aansluitingen. Zo voorkomt u dat regionale netbeheerder de energieaansluiting afsluit wat u geld kost.

Geen voorschotnota’s

Met ingang van 1 januari 2018 ontvangt u geen voorschotnota’s meer voor Tussenlevering. Dat betekent dat u alleen nog maandelijks een verzamelnota ontvangt met de afrekeningen van de in de voorgaande maand afgemelde aansluitingen.

Afrekening bij langdurig leegstand

Om het factureren zonder voorschot mogelijk te maken zijn we met de leverancier overeengekomen om bij langdurige leegstand een tussentijdse afrekening op te stellen om de netwerkkosten af te rekenen. Deze afrekening zal per 30 juni en per 31 december plaatsvinden voor aansluitingen die op dat moment langer dan 3 maanden op Tussenlevering zijn aangemeld.

Leveringstarieven 

De leveringstarieven blijven onverminderd scherp. U ontvangt voor Tussenlevering de collectieve leveringstarieven die door gespreide energie inkoop tot stand zijn gekomen.

Controle “actieve” aansluitingen

Via ons portal www.tussenlevering.nl kunt u door middel van een rapportage inzien welke energie-aansluitingen u bij ons heeft aan- of afgemeld. Met deze rapportage kunt u dan ook controleren welke energie-aansluitingen (en dus woningen) voor Tussenlevering zijn aangemeld.

Instructie en vernieuwing portal

Wanneer u gebruik gaat maken van Tussenlevering, geven wij op uw locatie een korte instructie over het gebruik van het portal Tussenlevering.

Op dit moment werken wij aan een nieuw portal waardoor de dienstverlening verder wordt verbeterd. Medio 2018 verwachten wij het nieuwe portal in gebruik te kunnen nemen.

Standaard groene energie

Op basis van onze nieuwe raamovereenkomst vanaf 1 januari 2019 bieden wij alleen nog maar groene stroom aan gebaseerd op Europese Wind GVO’s en Een CO2 neutraal gas op basis van VER’s.

Vragen?

Mocht u vragen hebben over Tussenlevering dan kunt u ons mailen via info@aenergie.nl of telefonisch contacten op 035 33 33 500.