Home / Nieuws 2018 / Workshop Energiebelasting: Meld u nu aan!
09/03/2018

Workshop Energiebelasting: Meld u nu aan!

Belastingdienst

Na het succes van vorig jaar organiseren wij op donderdag 17 mei, speciaal voor (toekomstige) deelnemers aan Aenergie, de workshop Energiebelasting in samenwerking met Jan Kiekebosch van de Belastingdienst.

Het onderwerp Energiebelasting is een ingewikkelde materie. Een foutieve opgave van de grondslagen voor de juiste heffing van de Energiebelasting door de energieleverancier kan grote financiƫle consequenties kan hebben. Tijdens deze workshop wordt duidelijkheid verschaft over onderwerpen als Energiebelasting, Opslag Duurzame Energie, belasting op leidingwater en de fiscale aspecten van teruglevering van elektriciteit. Vooraf kunnen deelnemers cases indienen die tijdens de workshop worden behandeld.

De workshop wordt gehouden in Hotel Lapershoek in Hilversum. Lapershoek is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en auto (gratis parkeren). We starten om 9.30 uur en ronden af met een drankje om 15.30 uur. Voor deelnemers aan Aenergie is de workshop kosteloos, niet deelnemers betalen 249 euro excl. BTW.

U kunt zich hier aanmelden voor de workshop!