Home / Nieuws 2019 / Workshops Energiebelasting & E-Mobility
01/04/2019

Workshops Energiebelasting & E-Mobility

Tesla model 3

Rijden in een Tesla model 3 of BMW i3? Kom dan naar de workshops E-Mobility (laadoplossing) & Energiebelasting op donderdag 16 mei 2019.

Programma:

09.00 uur Inloop
09.30 uur Energiebelasting en Opslag Duurzame Energie (i.s.m. de Belastingdienst)
12.30 uur Lunch
13.30 uur E-Mobilty (laadoplossingen i.s.m. ENGIE Infra & Mobility)
15.00 uur Zelf rijden in een Tesla model 3 of een BMW i3
16.00 uur Borrel

 

Workshop Energiebelasting en Opslag Duurzame Energie

Wist u dat er mogelijkheden zijn om geld terug te krijgen over reeds betaalde Energiebelasting en Opslag Duurzame Energie? Ook nog van 5 jaar terug? Kom naar de workshop Energiebelasting in samenwerking met Jan Kiekebosch, inspecteur bij de Belastingdienst, en we vertellen u hoe!
Het onderwerp Energiebelasting is een ingewikkelde materie. Een foutieve opgave van de grondslagen voor de juiste heffing van de Energiebelasting door de energieleverancier kan grote financiële consequenties kan hebben. Tijdens deze workshop wordt duidelijkheid verschaft over onderwerpen als Energiebelasting, Opslag Duurzame Energie, belasting op leidingwater en de fiscale aspecten van teruglevering van elektriciteit. Vooraf kunnen deelnemers cases indienen die tijdens de workshop worden behandeld.

Workshop E-Mobility (laadoplossingen)

E-Mobility omvat alles wat met elektrisch vervoer te maken heeft. Om een indruk te krijgen hoe u uw wagenpark kunt verduurzamen en die van uw bezoekers, biedt Aenergie in samenwerking met ENGIE Infra & Mobility verschillende laadoplossingen aan. Tijdens de workshop wordt alles verteld over de ontwikkeling van E-Mobility in Nederland, de slimme laadoplossingen in combinatie met energie en betaalsystemen. Als afsluiter kan kennis worden gemaakt met de elektrische auto’s wat ENGIE Infra & Mobility verzorgt.

De workshops zijn kosteloos en worden gehouden op donderdag 16 mei in Amrath Hotel Lapershoek in Hilversum. Lapershoek is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en auto (gratis parkeren). We starten om 9.30 uur met de workshop Energiebelasting en ronden na de workshop E-mobility af met een drankje om 16.00 uur.

U kunt zich hier aanmelden voor de workshop(s)