Home / Nieuws 2019 / Terugblik Aenergie op de Zorgtotaal beurs
01/04/2019

Terugblik Aenergie op de Zorgtotaal beurs

Zorgtotaal Aenergie

Zorgtotaal 12-14 maart
12 – 14 maart 2019 Jaarbeurs | Utrecht
Van 12 -14 maart was Aenergie met stand aanwezig op Zorgtotaal.

Drie succesvolle en leuke dagen!

Wij hebben veel bezoekers op de stand mogen verwelkomen, deelnemers maar ook potentieel nieuwe deelnemers.
Het was de ideale mogelijkheid om bezoekers te informeren over de ontwikkelingen in de markt en bij Aenergie, maar daarnaast ook om ons te laten informeren over wat er speelt in de markt en bij onze (potentiele) deelnemers.

Persoonlijk contact vinden wij van belang, het stelt ons in staat om onze dienstverlening nu, maar ook in de toekomst, aan te laten sluiten bij dat wat relevant is voor onze deelnemers.

Alle bezoekers waren het erover eens: Energie moet slim en voordelig ingekocht worden, zodat er veel geld overblijft voor de zorg!

Wat de beurs extra bijzonder maakte, is dat wij onze nieuwe dienst daar geïntroduceerd  hebben, namelijk: E-mobility. Organisaties die hun ‘footprint’ willen verkleinen en duurzaamheidsdoelstellingen willen halen doen er goed aan om over te stappen op elektrisch vervoer.
Vanaf nu biedt Aenergie in samenwerking met Engie de mogelijkheid om te profiteren van unieke inkoopcondities op laadpaaloplossingen binnen het EV-Box assortiment. Op de stand was ook een laadpaal aanwezig om bezoekers een goede indruk te geven.

Wij danken iedereen hartelijk voor zijn/haar bezoek!

Was u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken, maar heeft u wel interesse in meer informatie over energie inkoop en/of E-mobility? Neem dan gerust contact met ons op, via: 035 33 33 500 of via info@aenergie.nl. Wij plannen graag een afspraak met u in, om u geheel vrijblijvend meer te vertellen over onze mogelijkheden.