strandvliegers

Aenergie... een zorg minder

Aenergie voor zorginstellingen

Als zorginstelling wil je niet dagelijks zelf de energiemarkt moeten volgen voor het juiste inkoopmoment. Dat is te ingewikkeld en er gaat veel tijd in zitten

Henk Smith van Zorgcentrum de Wulverhorst.

Vanaf 2002 koopt Aenergie energie in voor zorginstellingen. Door onze kennis en ervaring van de energie- en zorgmarkt bieden wij energie(diensten) aan die nauw aansluit(en) bij de wensen van uw organisatie.

Aan onze deelnemers bieden wij aantrekkelijke lage collectieve leveringstarieven en hanteren geen nevenkosten als maandelijks vastrecht en administratiekosten. Zo voorkomt u budgetoverschrijdingen.

Ook bieden wij energie gerelateerde producten en diensten aan waarmee u geld en tijd bespaart. Voorbeelden hiervan zijn Heronderhandeling Meetcontracten en versnelde plaatsing slimme meters.

Samenwerking Aenergie – ENGIE Energie Nederland

Geregeld voeren we voor onze deelnemers een Tender uit. Doel van de Tender is het afsluiten van een raamovereenkomst voor de collectieve energie-inkoop waarvan onze deelnemers gebruik kunnen maken. Op dit moment is de geselecteerde leverancier ENGIE.

Direct voordeel:

  • Reductie energiekosten met gemiddeld 20%
  • Transparante energierekening zonder nevenkosten
  • Eenvoudige administratie en facturatie
  • Online aansluitingen beheer
  • Altijd een vast aanspreekpunt, dus geen call centers

Diensten