Tussenlevering energie voor woningcorporaties

Wanneer een woning van een corporatie tijdelijk leegstaat moet er op het adres wel een leverancier bekend zijn. Is er geen leverancier bekend, dan kan de regionale netbeheerder besluiten de energieaansluiting af te sluiten. U kunt dit als woningcorporatie voorkomen door tijdelijk leegstaande woningen voor Tussenlevering aan te melden bij Aenergie.

Voorkom afsluiting met tijdelijke energielevering

Het af- en aansluiten van energieaansluitingen in woningen die tijdelijk leegstaan, bijvoorbeeld door mutatie, kost vaak honderden euro’s per aansluiting. Aenergie biedt u de mogelijkheid om afsluiting van deze woningen te voorkomen, door ze aan te melden voor Tussenlevering. Door het aanmelden van de woning wordt de woningcorporatie tijdelijk afnemer op de aansluitingen. Wanneer u gebruik maakt van Tussenlevering bij Aenergie krijgt u toegang tot ons portal, dat wij in samenwerking met deelnemers, hebben ontwikkeld. Door een koppeling met het postcode- en EAN code boek, is het aan- en afmelden van aansluitingen in ons portal eenvoudig.

Energienota bij tussenlevering energie

Voor het verbruik wordt het lage collectieve leveringstarief van Aenergie berekend. Het verbruik wordt samen met het vastrecht en netbeheerkosten in één keer afgerekend op een vooraf vastgesteld afrekenmoment. U ontvangt géén voorschotnota’s wat aanzienlijk scheelt in het aantal facturen.

Voordelen tussenlevering energie voor woningcorporaties

  • Facturatie op basis van de collectieve tarieven
  • Eenvoudige werking door koppeling met het postcode- en EAN-code boek
  • Eenvoudig woningen online aan- en afmelden
  • Onbeperkt aantal gebruikers met een persoonlijke inlog
  • Mogelijkheid om rapportages van de gegevens in Excel te maken
  • Afrekening van energie op basis van het werkelijk verbruik
  • Geen voorschotnota’s

Uw woningcorporatie kan alleen gebruik maken van Tussenlevering wanneer u al uw zakelijke aansluitingen bij Aenergie heeft ondergebracht of gaat brengen.

Meer weten over tussenlevering voor uw woningcorporatie?

Neem contact met ons op via 035 – 33 33 500 en/of en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze accountmanagers.

‘Dit soort diensten bespaart ons al snel een volle werkweek per jaar aan tijd.’

 

Neem contact op